

Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκα, έδωσε μια σπάνια συνέντευξη με τον σύζυγό της, απευθύνοντας έκκληση να τερματιστεί η ρωσική εισβολή στη χώρα της και να αναλάβει ενεργό ρόλο η διπλωματία, όπως μετέδωσε το Σάββατο το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.
Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που το ζευγάρι εμφανίζεται μαζί από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία.
Η ίδια δήλωσε ότι παρόλο που δεν έχει δει τον σύζυγό της για δυόμισι μήνες, ούτε ο πόλεμος δεν θα μπορούσε να τον πάρει μακριά της.
Σχετικά Νέα
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.
Μιανμάρ: Η στρατιωτική χούντα παρέτεινε έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του πυρός μετά τον φονικό σεισμό
Η χούντα της Μιανμάρ ανακοίνωσε ότι παρατείνει έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του.
Οι τελευταίες ώρες του Πάπα Φραγκίσκου, μετά την εμφάνισή του την Κυριακή του Πάσχα
Την Κυριακή του Πάσχα, ο 88χρονος βαριά άρρωστος και εμφανώς καταβεβλημένος Πάπας Φραγκίσκος αψήφησε.