Ρωσίδα κατάσκοπος: Αυτός είναι ο σύζυγος της

Νέα στοιχεία για την ζωή της Ρωσίδας κατασκόπου που βαπτίστηκε Ελληνίδα «Μαρίας Τσάλλα», και η οποία ζούσε στο Παγκράτι για πολλά χρόνια, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η 32χρονη γυναίκα που διατηρούσε κατάστημα με πλεκτά ρούχα και δεν είχε ποτέ κινήσει υποψίες για το ποια ήταν η πραγματική δράση της, είναι παντρεμένη με Ρώσο κατάσκοπο που είχε σταλεί στην Βραζιλία.

Η Ρωσίδα κατάσκοπος η οποία διέμενε για περισσότερα από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και διέφυγε προς άγνωστο προορισμό τον Ιανουάριο του 2023, ήταν παντρεμένη, με πράκτορα που δρούσε στη Βραζιλία και ο οποίος ανακλήθηκε.

Η 32χρονη συστηνόταν ως παιδί μεταναστών από τη Μόσχα και αφότου νοίκιασε το διαμέρισμα σε πολυκατοικία στο Παγκράτι, έναν χρόνο αργότερα άνοιξε κι ένα κατάστημα χειροτεχνίας και πλεκτικής.

«Ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Πάρα πολύ βοηθητική, μόνο τα καλύτερα λόγια έχω να πω γι’ αυτήν την κοπέλα που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά μου. Εγώ πλέκω, είμαι επαγγελματίας πλέκτρια και μου έδωσε πελατεία, έκανα εγώ τα μαθήματα στο μαγαζί, μου έδινε παραγγελίες, με βοηθούσε σε κάποια σχέδια που είχα πρόβλημα και με καθοδηγούσε. Είχε και αυτή την εμπειρία της στο πλέξιμο».

Οι ελληνικές Αρχές εκτιμούν πλέον πως η 32χρονη είχε ως κάλυψη το κατάστημα στο Παγκράτι και αυτό που ψάχνουν σήμερα είναι να βρουν την δράση της όλο αυτό το διάστημα που κυκλοφορούσε ελεύθερη στη χώρα.

Το προφίλ της στα social media

Από τις 586 φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μόνο οι 10 απεικονίζουν την ίδια.

Πάντα με καλυμμένο το πρόσωπο είτε με κάποιο πλεκτό της, είτε με τη γάτα της που τόσο λάτρευε, είτε με κάποια φωτογραφική μηχανή καθώς δήλωνε φωτογράφος.

«Ένας πολύ καλός άνθρωπος, πολύ πρόθυμη να βοηθήσει και στο πλεκτικό κομμάτι και στην περιοχή, βοηθούσε πάρα πολύ την εθελοντική εργασία με τα αδέσποτα γατιά».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα