

Ο επικεφαλής της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner ακούγεται να λέει ότι οι άνδρες του θα παραμείνουν στη Λευκορωσία για κάποιο χρονικό διάστημα.
Ένα βίντεο που φαίνεται να δείχνει τον αρχηγό των Ρώσων μισθοφόρων Γεβγκένι Πριγκόζιν να καλωσορίζει τους μαχητές του στην Λευκορωσία, αναρτήθηκε σήμερα σ’ ένα από τα επίσημα κανάλια που ο ίδιος διαθέτει στο Telegram.
Στο βίντεο, την αυθεντικότητα του οποίου το πρακτορείο Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει άμεσα, ένας άνδρας, η φωνή του οποίου ακούγεται σαν την φωνή του Πριγκόζιν, ακούγεται να καλωσορίζει τους άνδρες του, λέγοντας τους να συμπεριφέρονται καλά και ότι η εκπαίδευση τους θα κάνει τον στρατό της Λευκορωσίας τον δεύτερο καλύτερο στρατό στον κόσμο.
Το βίντεο τραβήχτηκε αφού είχε πέσει η νύχτα και το μόνο που μπορεί να διακρίνει κανείς είναι το προφίλ του Πριγκόζιν.
Σχετικά Νέα
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.