

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε συντριβή ελικοπτέρου Mi-8 που διαχειριζόταν η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSB) στην επαρχία Τσελιαμπίνσκ.
“Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της συντριβής του ελικοπτέρου. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και στους φίλους”, δήλωσε ο κυβερνήτης του Τσελιάμπινσκ, Αλεξέι Τέκσλερ στο Telegram.
Όπως ανέφερε, το ελικόπτερο, το οποίο συνετρίβη κοντά στο χωριό Κρασνόε Πόλε στην περιοχή Σοσνόβσκι της επαρχίας, ήταν ένα Mi-8 που διαχειριζόταν η FSB.
“Κάτοικοι και κτίρια κατοικιών δεν υπέστησαν ζημιές. Ειδικές υπηρεσίες εργάζονται στο σημείο, τους παρέχουμε την απαραίτητη βοήθεια”, πρόσθεσε ο κυβερνήτης.
Σχετικά Νέα
Συνάντηση Ερντογάν – Ρούτε — Bασικό θέμα στην ατζέντα οι εξελίξεις σχετικά με τον πόλεμο της Ουκρανίας
Συνάντηση με τονγενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε, είχε στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.
Νετανιάχου: «Ο στρατός του Ισραήλ θα μπει με όλη του την ισχύ στη Λωρίδα της Γάζας τις επόμενες ημέρες»
Μετά την επιστροφή του Αμερικανοϊσραηλινού ομήρου Ένταν Αλεξάντερ στο Ισραήλ, έπειτα από 19 μήνες.
Ταϊλάνδη: Τέλος στις έρευνες στο σημείο που κατάρρευσε ουρανοξύστης από το σεισμό
Η Ταϊλάνδη κήρυξε το τέλος της επιχείρησης έρευνας στο σημείο της Μπανγκόκ όπου κατέρρευσε.
ΗΠΑ: Απροσδόκητη πτώση του πληθωρισμού στο 2,3% τον Απρίλιο
Οριακά βραδύτερο ρυθμό από ό,τι αναμενόταν έδειξε ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, μετριάζοντας.