

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας δήλωσε σήμερα ότι καταδικάζει έντονα την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη συριακή πόλη Δαμασκό και στα περίχωρά της, χαρακτηρίζοντάς την “κατάφωρη παραβίαση” του διεθνούς δικαίου.
“Καλούμε την ισραηλινή πλευρά να σταματήσει τις ένοπλες προκλήσεις εναντίον της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας και να αποφύγει ενέργειες που μπορεί να έχουν επικίνδυνες συνέπειες για ολόκληρη την περιοχή”, δήλωσε η εκπρόσωπος Μαρία Ζαχάροβα.
Αυτόπτες μάρτυρες και αξιωματούχοι δήλωσαν πως ισραηλινή επιδρομή έπληξε νωρίτερα σήμερα κτίριο στην κεντρική συνοικία Καφρ Σούσα της Δαμασκού κοντά σε ένα μεγάλο, αυστηρά φρουρούμενο συγκρότημα ασφαλείας που βρίσκεται κοντά σε ιρανικές εγκαταστάσεις με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άνθρωποι.
Σχετικά Νέα
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.
Ο Τραμπ θα παραστεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα πάει στην κηδεία του πάπα.
Ισόβια κάθειρξη για 23 δολοφονίες με ρατσιστικά κίνητρα στο Τέξας – Ο δράστης δήλωσε ένοχος «για να αποφύγει τη θανατική ποινή»
Ο δράστης της σφαγής του 2019 σε ένα σουπερμάρκετ της ισπανόφωνης κοινότητας του Ελ.
Τρόμος στο Ισραήλ: Καρχαρίες βγήκαν στα ρηχά
Ο δύτης αγνοείται στην ακτή της Χαντέρα στο Ισραήλ και εκφράζονται φόβοι ότι πέθανε.