

Η ομάδα του Ρώσου αντιφρονούντα Αλεξέι Ναβάλνι ανέφερε σήμερα πως οι ερευνητές θα πραγματοποιήσουν για τουλάχιστον 14 ημέρες μία “πραγματογνωμοσύνη” στη σορό του προτού την παραδώσουν, τρεις ημέρες μετά τον θάνατό του στη φυλακή, υπό συνθήκες που παραμένουν μυστηριώδεις.
“Οι ερευνητές είπαν στους δικηγόρους και τη μητέρα του Αλεξέι ότι δεν θα παραδώσουν τη σορό του, στην οποία θα πραγματοποιηθεί για 14 ημέρες μια “χημική πραγματογνωμοσύνη””, έγραψε στο Χ η εκπρόσωπος του επικριτή του Κρεμλίνου Κίρα Γιαρμίς.
Από την πλευρά του, ο Ιβάν Ζντανόφ, σύμμαχος του ηγέτη της αντιπολίτευσης, επιβεβαίωσε, επικαλούμενος ένας ερευνητή, πως θα χρειαστούν 14 ημέρες για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις στη σορό του Ναβάλνι.
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.