

Μυστική δημοσκόπηση του Κρεμλίνου δείχνει ότι το 55% των Ρώσων είναι υπέρ των συνομιλιών με την Ουκρανία και μόνο το 25% υπέρ της συνέχισης του πολέμου, σύμφωνα με τον ιστότοπο Meduza.
Οι ρωσικές Αρχές λέγεται πως διαπιστώνουν μείωση του βαθμό στον οποίο οι Ρώσοι πολίτες στηρίζουν, πια, τη συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία.
Ο ιστότοπος Meduza υποστηρίζει πως έλαβε τα αποτελέσματα της τελευταίας μυστικής δημοσκόπησης που διεξήγαγε το FSO (τέτοιες έρευνες ανατίθενται από το Κρεμλίνο και προορίζονται μόνο για εσωτερική χρήση). Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, περίπου το 55% των Ρώσων τάσσεται τώρα υπέρ των ειρηνευτικών συνομιλιών με την Ουκρανία, ενώ μόνο το 25% τάσσεται υπέρ της συνέχισης του πολέμου.
Τα στοιχεία αυτά συμπίπτουν, σε γενικές γραμμές, με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του Οκτωβρίου που είχε πραγματοποιήσει το Κέντρο Levada. Στην έκθεση του Levada, το 57% των ερωτηθέντων ήταν υπέρ των ειρηνευτικών συνομιλιών ενώ το 27% ήταν υπέρ της συνέχισης των εχθροπραξιών.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ Meduza.io
Σχετικά Νέα
Ο Νετανιάχου στέλνει αντιπροσωπεία στην Ντόχα για διαπραγματεύσεις για τους ομήρους
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου αποφάσισε να στείλει αντιπροσωπεία στη Ντόχα του Κατάρ.
Βρετανία και Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ συζήτησαν την περαιτέρω υποστήριξη προς την Ουκρανία
Η Βρετανία και οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Πολωνίας.
Κομισιόν: Χαιρετίζουμε την εμπορική συμφωνία ΗΠΑ- Κίνας – Αξιολογούμε τη συμφωνία Ουάσιγκτον – Λονδίνου
“Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι οι ΗΠΑ και η Κίνα ανακοίνωσαν ότι σε κάποιο βαθμό.
Φιντάν για αυτοδιάλυση PKK: “Ιστορική απόφαση – Θα παρακολουθήσουμε τα επόμενα βήματα”
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, δήλωσε ότι η ανακοίνωση από το Εργατικό.