

Η ρωσική ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών (Roskomnadzor) ζήτησε από την Ρωσική Ένωση εκδοτών -βιβλιοπωλών να αποσυρθούν όλα τα βιβλία με “προπαγανδιστικό” περιεχόμενο για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο TASS, επικαλούμενο την ρυθμιστική αρχή.
Η Roskomnadsor αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι “η διάδοση προπαγάνδας αποκλινουσών σχέσεων με οποιαδήποτε μορφή δεν ανταποκρίνεται στις παραδοσιακές αξίες της ρωσικής κοινωνίας και συνιστά κίνδυνο όχι μόνο για τους ανηλίκους, αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία”.
Στα μέσα Ιουλίου στην Κρατική Δούμα (ρωσική κάτω βουλή) κατατέθηκε νομοσχέδιο για την απαγόρευση “της προπαγάνδας μη παραδοσιακών σχέσεων” στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εκτός των άλλων οι Ρώσοι βουλευτές αποφάσισαν ότι δεν θα χορηγείται άδεια προβολής σε κινηματογράφους ταινιών που αρνούνται τις “οικογενειακές αξίες” και επιτρέπουν την “προπαγάνδα” της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.
Σχετικά Νέα
Ρωσία – Ουκρανία: Η Μόσχα απαίτησε να παραχωρήσει το Κίεβο περισσότερα εδάφη – Οι όροι
Να αποσύρει τα στρατεύματά της από όλες τις ουκρανικές επαρχίες που διεκδικεί η Ρωσία.
Ιταλία: Γυναίκα γέννησε μόνη της και σκότωσε το βρέφος πετώντας το στη λεκάνη της τουαλέτας
Συγκλονίζει την Ιταλία μια υπόθεση βρεφοκτονίας με μια μητέρα 29 χρονών να σκοτώνει το.
Η Τουρκία παρουσίασε το «Island Cyprus»: Τουριστική καμπάνια από το ψευδοκράτος
Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η παρουσίαση του brand «Island Cyprus» που.
Κρεμλίνο: Πιθανή η συνάντηση Πούτιν – Ζελένσκι, αλλά μόνο εάν επιτευχθούν ορισμένες συμφωνίες
Ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας συνάντησης μεταξύ του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και του.