Ρωσία: Δικαστικός βρέθηκε νεκρή – Είχε καταδικάσει αντιπάλους του Κρεμλίνου

Νεκρή βρέθηκε η δικαστής Νατάλια Λαρίνα, έχοντας πέσει από παράθυρο σε μεγάλο ύψος, με τις ρωσικές αρχές να διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 50χρονη Λαρίνα, ήταν γνωστή για τις ποινές κατά αντιπάλων της κυβέρνησης και γενικά του καθεστώτος και υπέρ της μυστικής υπηρεσίας FSB. Είχε, επίσης, σημαντική εμπειρία σε ποινικές υποθέσεις.

Επίσης, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, είχε χάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από τηλεφωνική απάτη.

Πριν από τον θάνατό της, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχε αναφέρει στην αστυνομία ότι οι απατεώνες την είχαν πείσει ότι ο τραπεζικός της λογαριασμός απειλούνταν από ανθρώπους που θέλουν να της στείλουν χρηματικά ποσά για να βοηθήσει την Ουκρανία.

Για αυτό μετέφερε τα χρήματά της, περίπου 1 εκατ. ρούβλια (10.300 ευρώ) σε άλλο λογαριασμό, πέφτοντας έτσι θύμα της απάτης. Οι πληροφορίες λένε ότι ένιωθε αδικημένη και για αυτό άφησε ένα σημείωμα.

Επισήμως, πάντως, δεν επιβεβαιώνονται αυτές οι πληροφορίες.

Είναι ένα είδος απάτης με πολλά θύματα τους τελευταίους μήνες στη Ρωσία, προσθέτει η Daily Mail.

Στο παρελθόν η Λαρίνα, που είχε μια νεαρή κόρη, χειρίστηκε σημαντικές υποθέσεις που αφορούσαν απάτες, όπως και άλλα αδικήματα. Το 2011 είχε, για παράδειγμα, καταδικάσει τον τότε υπουργό Μεταφορών Μακάροφ γιατί κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του.

Ο θάνατος της Λαρίνα έρχεται να προστεθεί σε θανάτους αξιωματούχων και άλλων προσώπων με εξουσία. Σε όλες μάλιστα τις περιπτώσεις, η αυτοκτονία ήταν με τον ίδιο τρόπο: πτώση από μεγάλο ύψος.

Πηγή:.liberal.gr από Dailymail

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα