

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι σκόπιμα αποφάσισε να μην αποκαλύψει την ονομασία του ρωσικού εμβολίου το οποίο αναμένεται να λάβει αργότερα σήμερα ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Σκόπιμα δεν λέμε ποιο εμβόλιο θα κάνει ο πρόεδρος, σημειώνοντας ότι και τα τρία ρωσικά εμβόλια είναι απολύτως αξιόπιστα και αποτελεσματικά», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Ο ίδιος δήλωσε ότι ο Πούτιν, που ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εμβολιαστεί χθες, πιθανόν να εμβολιαστεί σήμερα το βράδυ και θα λάβει ένα από τα τρία ρωσικής παραγωγής εμβόλια.
Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι ο Πούτιν έχει ήδη κάνει πολλά για να προωθήσει τα ρωσικής παρασκευής εμβόλια, εκ των οποίων το πιο διάσημο είναι το Sputnik V. Η Μόσχα έχει δώσει επίσης έκτακτη έγκριση σε δύο άλλα εγχώριας παρασκευής εμβόλια, το EpiVacCorona και το CoviVac.
Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι στον Πούτιν δεν αρέσει η ιδέα του να εμβολιαστεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.
Σχετικά Νέα
Συλλυπητήρια Πούτιν για Πάπα Φραγκίσκο: Μεταφέρω σε όλο τον Καθολικό κλήρο τη συμπαράσταση και στήριξή μου
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν εξέφρασε τα τα συλλυπητήρια του για την εκδημία του.
Ντόναλντ Τραμπ – Μάρκο Ρούμπιο: Αναπαύσου εν ειρήνη Πάπα Φραγκίσκε
Μετά την ολιγόλογη ανάρτηση «Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» του Λευκού Οίκου στο Χ, ο.
Ισραήλ: Ο επικεφαλής εσωτερικής ασφάλειας κατηγορεί τον Νετανιάχου για «προσωπική πίστη» – Νετανιάχου: «Λέει ψέματα»
Ο επικεφαλής των ισραηλινών υπηρεσιών εσωτερικής ασφαλείας, του Σιν Μπετ, που παύθηκε από τον.
Τα σενάρια για τη διαδοχή του Πάπα Φραγκίσκου – Οι καρδινάλιοι που θεωρούνται επικρατέστεροι υποψήφιοι
Μια δημοφιλής ρήση στους κύκλους του Βατικανού είναι ότι αν «μπαίνεις σε ένα κονκλάβιο.