

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 23.811 νέα κρούσματα κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένων 3.425 στην Μόσχα, ανεβάζοντας τον επίσημο συνολικό τους αριθμό από την αρχή της πανδημίας στα 6.078.522.
Ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας διαχείρισης της πανδημίας ανακοίνωσε ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 795 θάνατοι, ενώ συνολικά από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί 152.296 θάνατοι.
Η Ρωσική στατιστική υπηρεσία, σε δική της ξεχωριστή καταμέτρηση, έχει καταγράψει περίπου 290.000 θανάτους που σχετίζονται με την Covid-19 στο διάστημα από τον Απρίλιο του 2020 έως τον Μάιο του 2021.
Η Ρωσία βρίσκεται αντιμέτωπη με έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού την οποία οι αρχές αποδίδουν στην παραλλαγή του στελέχους Δέλτα και στους χαμηλούς ρυθμούς εμβολιασμού.
Σχετικά Νέα
Ο Τραμπ θα παραστεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα πάει στην κηδεία του πάπα.
Ισόβια κάθειρξη για 23 δολοφονίες με ρατσιστικά κίνητρα στο Τέξας – Ο δράστης δήλωσε ένοχος «για να αποφύγει τη θανατική ποινή»
Ο δράστης της σφαγής του 2019 σε ένα σουπερμάρκετ της ισπανόφωνης κοινότητας του Ελ.
Τρόμος στο Ισραήλ: Καρχαρίες βγήκαν στα ρηχά
Ο δύτης αγνοείται στην ακτή της Χαντέρα στο Ισραήλ και εκφράζονται φόβοι ότι πέθανε.
Ρωσία: Σύμβουλος του Πούτιν ζητά «να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη» μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
Ένας από τους κορυφαίους συμβούλους του Κρεμλίνου, ο Νικολάι Πατρούσεφ, δήλωσε σήμερα ότι θα.