Ρόδος: Ξεσπά ο παππούς της 8χρονης μετά τις αποκαλύψεις για την κακοποίηση της εγγονής του

Η κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Ο παππούς της μικρής, μιλώντας στο STAR, ξεσπά εναντίον της θείας, η οποία ομολόγησε και την Πέμπτη σε δηλώσεις της άρχισε να… τα γυρίζει, λέγοντας πως είναι όλα ψέματα και ότι ομολόγησε επειδή την ζόρισαν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο παππούς, «η γυναίκα αυτή ψεύδεται. Όλα ψέματα είναι. Και όποιος αμφισβητεί κάτι, ας ρωτήσει τα παιδιά της. Όταν φύγαμε εγώ, η κόρη μου και η εγγονή μου για ψώνια και την αφήσαμε με τα παιδιά, είπε ότι ήρθε αργότερα, ενώ ήταν εκεί από το πρωί».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ρώτησα την κόρη μου πού άφησες τα παιδιά και μου απάντησε. Και όταν τη ρώτησα πώς τους εμπιστεύεσαι, απάντησε ότι είναι καλοί άνθρωποι, δουλεύουν στα νεκροταφεία».

Ο παππούς συνέχισε λέγοντας ότι «από τότε που γέννησε η κόρη μου, έπειτα από δύο εβδομάδες ερχόταν η συγκεκριμένη κυρία και ο σύντροφός της. Εγώ δεν ήξερα ότι ήταν ζητιάνοι, αλλά χρήστες ουσιών. Ας ρωτήσουν τα παιδιά της που τα έστειλαν στα Ιδρύματα. Ερχόταν πολλές φορές και για πολλές ώρες στο σπίτι».

Ο παππούς της 8χρονης αναφερόμενος στους ισχυρισμούς της θείας ότι η κόρη του λέει ψέματα για να καλύψει κάποιον άλλον απάντησε: «ποιον να καλύψει η κόρη μου; Άσε, αυτή κάνει όνειρα. Ασυναρτησίες λέει… Ο σκοπός της ήταν να εξαπατήσει και να πάρει χρήματα. Είναι θέμα οικονομικό. Θα έκανε τα πάντα για τα λεφτά».

Ο ίδιος είπε ότι είδε τις εγγονούλες του μετά τη μεσολάβηση κοινωνικών λειτουργών. «Τα παιδιά έκλαιγαν. Όποιον συγγενή έβλεπαν, τον αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Τα παιδιά τα πληρώνουν όλα. Πήγα στον δάσκαλο της δεύτερης εγγονής μου και τον είδα σήμερα γιατί παίρνει απουσίες και είναι κρίμα. Πήγα να τις δικαιολογήσω».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα