Ρόδος: Τρεις οι συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών μετά τον εντοπισμό 16 αλλοδαπών στην παραλία Θεολόγου

Συνολικά τρία άτομα συνελήφθησαν ως διακινητές στη Ρόδο μετά τον εντοπισμό 16 μεταναστών στην παραλία του Θεολόγου. Αρχικά, τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, είχαν συλλάβει δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 26 και 30 ετών, ενώ στη συνέχεια, συνελήφθη ένα ακόμη άτομο που, επίσης, κατηγορείται για παράνομη διακίνηση παράτυπων μεταναστών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Οι δύο πρώτοι από τους συλληφθέντες είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από τις αρχές, καθώς είχαν πληροφορίες για τη δράση τους. Έτσι, εντοπίστηκαν να επιβιβάζουν σε Ι.Χ.Ε. όχημα αλλοδαπούς, οι οποίοι μόλις είχαν αποβιβαστεί στη παραλία και συνελήφθησαν. Τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας, με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του πληρώματος περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, ακινητοποίησαν το όχημα και οι δύο αλλοδαποί, αφού αρχικά ετράπησαν σε φυγή, μετά από καταδίωξη, συνελήφθησαν.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν το όχημα και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα