

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 26χρονου Βρετανού τουρίστα που χτυπήθηκε από κεραυνό στη Ρόδο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Ο 26χρονος Scott Seddon βρίσκονταν μέσα στη θάλασσα την ώρα που έβρεχε και, παρά τις εκκλήσεις των υπολοίπων τουριστών να βγει έξω, αυτός παρέμενε μέσα στη θάλασσα.
O Scott Seddon, όπως αναφέρει η Daily Mail, είχε σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και ασχολήθηκε με το εμπόριο οικοδομών, μιλούσε ελληνικά και ήταν τακτικός επισκέπτης στο εξοχικό της οικογένειας στην Ελλάδα. «Ο Σκοτ ήταν υπέροχος τύπος και πολύ δημοφιλής», ανέφεραν στενοί του φίλοι.
«Μίλησα με τον πατέρα του και μου είπε ότι ο Scott έπαθε ηλεκτροπληξία. Είναι συντετριμμένος», είπε οικογενειακός φίλος.
Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας
«Περίπου 10 λεπτά που ήμουν στον μαγαζί, τον έβλεπα πάνω στη σανίδα μέσα στο νερό, με πολλή βροχή, κεραυνούς γύρω γύρω. Είπα σε ένα φίλο μήπως να του πούμε να βγει έξω από το νερό γιατί μπορεί να πέσει κεραυνός;», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA.
«Ξαφνικά ακούω την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια. Πήγα μέσα στο νερό, τον έβγαλα έξω, έκανα τις πρώτες βοήθειες. Σε μία φάση είδα να γίνεται μπλε πια το παιδί. Προσπαθούσε να πάρει αναπνοή, νόμιζα ότι θα συνέλθει. Η κοπέλα φώναζε το όνομά του, ξαφνικά τα μάτια του έκλεισαν», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και με τη βοήθεια άλλων λουόμενων ο 26χρονος μεταφέρθηκε στη στεριά, όπου οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ταυτόχρονα ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό συνέχισαν τη μάχη των διασωστών του ΕΚΑΒ για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, αξιωματικοί του οποίου διεξάγουν έρευνα.
Σχετικά Νέα
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα αρπαγής τριών ανηλίκων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής,.