

Για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με θύμα μια 13χρονη, ελέγχονται ένας μαθητής και μια μαθήτρια γυμνασίου, ηλικίας 14 ετών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» ο 14χρονος φέρεται να είχε σχέση με την 13χρονη και να βιντεοσκόπησε ερωτικές στιγμές τους, μετά από προτροπή της 14χρονης, στην οποία έστειλε βιντεάκια διάρκειας μερικών δευτερολέπτων.
Από το σχολείο ενημερώθηκαν οι γονείς του θύματος της βιντεοσκόπησης και η Εισαγγελία, η οποία έδωσε παραγγελία για έρευνα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Ήδη προ ημερών κατέθεσε στην Ασφάλεια η 13χρονη, ενώ κινήθηκε διαδικασία κατάσχεσης των κινητών τηλεφώνων και ελέγχου τους από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
Σχετικά Νέα
Αγρίνιο: Ποινικές διώξεις για 40 θανάτους από κορονοϊό στο νοσοκομείο – Ποιες οι κατηγορίες
Ποινική δίωξη κατά του νοσοκομείου Αγρινίου για την υψηλή θνησιμότητα, στην διάρκεια της πανδημίας.
Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε σε αστικό λεωφορείο στο Πανόραμα
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πανοράματος,.
-
Μαρία Καρυστιανού: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για την γιορτή της μητέρας
Με μία ανάρτηση που ραγίζει καρδιές, η Μαρία Καρυστιανού αναφέρεται στην κόρη της Μάρθη,.
Κυβέρνηση: Δεν υπάρχει νέα νομοθετική ρύθμιση για απαγόρευση λειτουργίας ψησταριών σε πανηγύρια
Η κυβέρνηση διαψεύδει τα δημοσιεύματα για νέα νομοθετική ρύθμιση που αφορά την απαγόρευση λειτουργίας.