

Ρήγμα ύψους 15 εκατοστών περίπου και μήκους 4 εκατοστών, στην αριστερή πλευρά της πλώρης, έχει προκληθεί στο δεξαμενόπλοιο «ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ» που προσάραξε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε βραχώδη αβαθή, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο.
Το δεξαμενόπλοιο που είχε αποπλεύσει από την Άνδρο με προορισμό τη Σκύρο με οκτώ άτομα πλήρωμα και δύο επιβάτες, όλοι Έλληνες, μετέφερε 455,46 κυβικά μέτρα βενζίνη και 428,29 κυβικά μέτρα diesel oil.
Προληπτικά γύρω από το πλοίο έχουν τοποθετηθεί δύο αντιρρυπαντικά φράγματα προς αποφυγή τυχόν θαλάσσιας ρύπανσης ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί εισροή υδάτων.
Στο σημείο παραμένουν τρία περιπολικά σκάφη του λιμενικού, στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και το Ρυμουλκό “ΑΠΟΛΛΩΝ”.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.
Καιρός: Πλησιάζει υποτροπικός αεροχείμαρρος – Πότε θα χτυπήσει την Ελλάδα
Φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά,.