Ρήγας: Ο κ. Καμμένος ας μην χύνει την καρδάρα κάθε λίγο και λιγάκι

«Ο κ. Καμμένος ας μην χύνει την καρδάρα κάθε λίγο και λιγάκι. Δεν το αξίζει ούτε ο ίδιος, ούτε εμείς, είχαμε μια συμμαχία που οδήγησε τη χώρα στην έξοδο από την οικονομική κρίση και την επιτροπεία.», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM. Παράλληλα επανέλαβε ότι «πολιτικές διαφορές προφανώς και υπήρχαν, τόσο στο γνωστό θέμα με τη Συμφωνία των Πρεσπών όσο και σε πολλά άλλα θέματα»

Όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Μαρινάκη, ο κ. Ρήγας παρατήρησε ότι «βγαίνει ο κ. Μαρινάκης, ισχυρίζεται ό,τι θέλει και καλούμαστε μετά να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Είχε -λέει- συναντήσεις με μέλη της κυβέρνησης. Ποιο ακριβώς είναι το επιχείρημα εδώ, ότι οποιοσδήποτε τον συναντήσει λερώνεται επειδή είναι ο ίδιος λερωμένος;. Ας μας απαντήσει όμως: Ποιος χρηματοδοτεί τη ΝΔ; Ποιος τη στηρίζει με όλα τα δημοσιογραφικά του μέσα; Πόσα πλοία του κατά τα άλλα πατριώτη και Μακεδονομάχου κ. Μαρινάκη έχουν την ελληνική σημαία;. Είναι αστείο να συζητάμε για τις υποτιθέμενες σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Τέλος, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ,  ο κ. Ρήγας προέτρεψε, ενόψει εκλογών, να γίνει συζήτηση γύρω από τα πραγματικά προβλήματα και για το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα. Η συζήτηση δεν αφορά την οικονομία, ούτε το ότι η χώρα μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης. Η ΝΔ και οι επιχειρηματικοί της πάτρωνες στρέφουν διαρκώς την κουβέντα στη σκανδαλολογία και τον κιτρινισμό. Εμείς ζητάμε πλήρη διαφάνεια και απαντήσεις παντού», επανέλαβε.

Σχετικά Νέα