

Διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί σημειώθηκε σε κατάστημα συλλεκτικών νομισμάτων στην Κηφισιά με τη λεία των διαρρηκτών να εκτιμάται ότι ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.
Όπως έγινε γνωστό το κατάστημα με τα σπάνια νομίσματα στην Κηφισιά έγινε στόχος διαρρηκτών την Κυριακή.
Οι δράστες, αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό, μπήκαν από το υπόγειο γκαράζ στην επιχείρηση και ανοίγοντας μια τρύπα στον τοίχο.
Εκεί εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, το άνοιξαν και αφαίρεσαν νομίσματα, αλλά και χρήματα.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη μέσα στο χρηματοκιβώτιο είχε νομίσματα που αξία τους κυμαίνεται από 800.000 έως 1.500.000 ευρώ. Ωστόσο, υπήρχαν και νομίσματα που ακόμα δεν είχαν αξιολογηθεί.
Οι δράστες, δε, ήταν καλά διαβασμένοι, αφού έφεραν μαζί τους ακόμα και οξυγονοκόλληση με την οποία κατάφεραν και άνοιξαν τον χρηματοκιβώτιο.
Τη διάρρηξη διαπίστωσαν οι υπάλληλοι του καταστήματος το πρωί της Δευτέρας, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.
Γείτονες κατέθεσαν στην αστυνομία πως αντελήφθησαν κάποια κίνηση την Κυριακή, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι δράστες ήταν τρεις.
Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της αστυνομίας ώστε να συλλέξει DNA και αποτυπώματα, ενώ ήδη ελέγχονται τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.
Τέλος, η αστυνομία αναζητά ένα αυτοκίνητο που εικάζεται ότι συνδέεται με την υπόθεση.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.