Ριάντ: Έδεσαν την οικιακή βοηθό τους σε δέντρο γιατί ξέχασε τα έπιπλα του σπιτιού στον κήπο

Μία γυναίκα που εργάστηκε ως οικιακή βοηθός, για μία πλούσια οικογένεια στην Σαουδική Αραβία, υπέστη μία ταπεινωτική τιμωρία στα χέρια τους.

Η Λάβλι Ακόστα Μπαρουέλο εξόργισε τους εργοδότες της αφήνοντας ένα ακριβό έπιπλο έξω στον κήπο του σπιτιού, στην πόλη Ριάντ. Ενας από τους συναδέλφους της, έβγαλε φωτογραφία την Λάβλι, την ώρα που ήταν δεμένη στο δέντρο.

Η ίδια, μιλώντας αυτή την εβδομάδα για το περιστατικό είπε πως ελπίζει οτι τα πρώην αφεντικά της τιμωρηθούν από την ίδια την ζωή, για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που με βοήθησαν. Θέλω να ζητήσω να βοηθήσουμε και τους άλλους Φιλιππινέζους που δουλεύουν ακόμα εκεί. Είναι τα άτομα που ανέβασαν τις φωτογραφίες μου. Φοβάμαι για την ασφάλεια τους. Ελπίζω να γίνει κάτι ούτως ώστε να σωθούν», δήλωσε η Μπαρουέλο.

Πιθανολογείται πως, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ήθελαν να την τιμωρήσουν, δείχνοντας της την ζημιά που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος, καθώς αυτή είναι η τακτική που ακολουθούν, σε ανάλογες περιπτώσεις.

Θα πρέπει να αναφερθεί πως σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας METRO της Βρετανίας, με την βοήθεια ενός φίλου της και την συνδρομή του Υπουργείου Εξωτερικών των Φιλιππίνων, η Λάβλι Μπαρουέλο επέστρεψε στην πατρίδα της.

Πηγή: METRO UK

Σχετικά Νέα