

Την κατάργηση από την ερχόμενη εβδομάδα της υποχρεωτικής καραντίνας στην Ελλάδα για ταξιδιώτες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πέντε ακόμη χώρες, αποφάσισε η κυβέρνηση, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πρακτορείου, υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Τουρισμού, ανέφερε πως η Ελλάδα από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να προχωρά σε σταδιακή άρση των περιορισμών μέχρι το άνοιγμα του τουρισμού στις 14 Μαΐου.
Έτσι, από την ερχόμενη εβδομάδα τουρίστες θα μπορούν μέσω των αεροδρομίων της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου, των Χανίων, της Ρόδου, της Κω, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, της Κέρκυρας, αλλά και δύο διασυνοριακών περασμάτων, να φτάνουν στην χώρα μας.
Η απόφαση αυτή αφορά σε πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας, της Σερβίας, του Ισραήλ, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου ή θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα σε PCR test, εντός των προηγούμενων 72 ωρών.
Όπως τόνισε ο υψηλόβαθμός αξιωματούχος, οι τουρίστες θα υπόκεινται στους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στις περιοχές, ανάλογα με το επιδημιολογικό τους φορτίο.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.