

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 65χρονης Γερμανίδας τουρίστριας, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το βράδυ της Παρασκευής (30/8) στο νότιο Ρέθυμνο.
Την εξαφάνιση της 65χρονης δήλωσε στις αρχές ο σύζυγος της ο οποίος ανέφερε ότι την είδε τελευταία φορά χθες το μεσημέρι
Σύμφωνα με το Λιμενικό η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην περιοχή μεταξύ Πρασονησιού και Τριόπετρας Κρήτης από δύτη.
Την αναζητούσε ο σύζυγός της
Η σορός της μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της.
Την εξαφάνιση της 65χρονης δήλωσε στις αρχές ο σύζυγος της ο οποίος ανέφερε ότι την είδε τελευταία φορά χθες το μεσημέρι όταν έφυγε από το σπίτι όπου διέμεναν και εκ τότε έχασε τα ίχνη της.
Ο ίδιος ανέφερε στις αστυνομικές αρχές ότι δεν γνώριζε που πήγαινε η σύζυγος του ενώ τους δήλωσε ότι υπήρχε η πιθανότητα να πήγε και για μπάνιο στη θάλασσα.
Σχετικά Νέα
Ανατριχίλα! Η στιγμή που ανοίγουν τον τάφο του Ιησού Χριστού
«Έχω μείνει άφωνος. Τα γόνατά μου τρέμουν, γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι θα έρθει.
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.