

Συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πάταξης της καλλιέργειας κάνναβης, πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, κατά τις οποίες εντοπίστηκαν, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 67 δενδρύλλια κάνναβης. Επίσης συνελήφθη Έλληνας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.
Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο φυτείες με συνολικά 67 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς και βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,5 μέτρου. Από την έρευνα και την προανάκριση, ταυτοποιήθηκε ως ιδιοκτήτης – καλλιεργητής της μιας φυτείας ο άνδρας που τελικά συνελήφθη. Σε έρευνα στην οικία του, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του, ένα κυνηγετικό όπλο, μία ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου, χειροφυλακτήρας κυνηγητικού όπλου, μια γεμιστήρα πυροβόλου όπλου και φυσίγγια. Στους χώρους των φυτειών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα και πειστήρια σχετιζόμενα με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων. Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.
Σχετικά Νέα
Οκτώ μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τechno 293 και 293 plus
Μετά την Ερμιόνη Γκίκα, η οποία το Μεγάλο Σάββατο (19/4) ανέβηκε στο πιο ψηλό.
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..