

Ένας από τους κατηγορούμενος για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, παραδέχτηκε ότι επικοινωνούσε με το κορίτσι και ότι υπήρχε φλερτ και συναντήσεις μαζί της, παρ’ όλα αυτά αρνήθηκε όσα του αποδίδονται.
«Επικοινωνούσαμε μέσω Instagram. Είχαμε ανταλλάξει μηνύματα καμιά δεκαριά φορές», λέει ο ίδιος και προσθέτει: Μιλούσαμε, υπήρξε φλερτ και συναντηθήκαμε δύο φορές. Αυτό ήταν όλο. Δεν έχω καμία σχέση με όσα γράφονται. Περιμένω να καταθέσω στη δικαιοσύνη» λέει ο 23χρονος.
Οι άνδρες που εμπλέκονται στο κύκλωμα εκμετάλλευσης της 14χρονης της έταζαν δώρα και της έδιναν μικρά αντικείμενα ως ανταλλάγματα
Το κουβάρι της φρίκης που βίωνε η 15χρονη σήμερα κοπέλα στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου ξετυλίχτηκε ύστερα από ανώνυμη καταγγελία.
Στα 14 της χρόνια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από 12 άντρες, εκ των οποίων ο ένας, 38χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν, πήρε το δρόμο για τις φυλακές.
Οι υπόλοιποι 11 άνδρες θα οδηγηθούν ενώπιον των ανακριτικών αρχών την επόμενη εβδομάδα.
«Αποκλείεται η μαμά να μη γνώριζε κάτι»
Η 14χρονη έχει δώσει κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου, βοηθώντας τις Αρχές να φτάσει στα ίχνη όσων εμπλέκονται στη φρικιαστική αυτή υπόθεση, ενώ τη Δευτέρα θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνδρες δεν της έδιναν χρήματα, αλλά της έταζαν δώρα και της έδιναν μικρά αντικείμενα ως ανταλλάγματα.
Mακρινή συγγενής του πατέρα της ανέφερε στο MEGA ότι μόλις έγινε γνωστή η φρικιαστική αυτή υπόθεση, η τοπική κοινωνία έπεσε από τα σύννεφα, ενώ άφησε αιχμές για τη μητέρα της 14χρονης.
«Αποκλείεται η μαμά να μη γνώριζε κάτι. Αποκλείεται. Πήγαινε και το έπαιρνε το παιδί από την αδερφή της στις 5 τα ξημερώματα. Είναι δυναντόν να μην γνώριζε η μαμά;», αναρωτήθηκε.
Ακόμη, ανέφερε πως η μητέρα της 14χρονης ήταν ο λόγος που ο πατέρας του κοριτσιού χώρισε από την πρώτη του σύζυγο.
Σχετικά Νέα
ΓΣΕΕ: Κάλεσμα για απεργιακή κινητοποίηση για τα Τέμπη
Τις θέσεις και τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).
Σαντορίνη: Η πρώτη γέννα εν μέσω σεισμών
Η πρώτη γέννα από τότε που ξεκίνησαν οι απανωτές σεισμικές δονήσεις πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη. Στο.
Αθήνα: Αγωνία για την 4χρονη που την απήγαγε ο πατέρας της – Νέα ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συνεχίζεται η αναζήτηση για την 4χρονη Άσμα Μπαρακζάι. Το κοριτσάκι απήγαγε ο πατέρας του.
Φωτιά σε μαντρί στην Περαία Θεσσαλονίκης
Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/2) σε μαντρί στην Περαία Θεσσαλονίκης. Η πυρκαγιά.