

Σε έγγραφη καταγγελία προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, προχώρησε νεαρή νοσηλεύτρια αναφέροντας περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από γιατρό του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η νεαρή, ο γιατρός στο πλαίσιο επικοινωνίας προχώρησε σε ασεβή σχόλια και υπονοούμενα ερωτικού περιεχομένου ενώ η παρενόχληση δεν σταματούσε μόνο στο σκέλος της επικοινωνίας, αφού συνεχίζονταν και στους χώρους του νοσοκομείου.
Όπως μετέδωσε το cretalive.gr, η γυναίκα αναγκάστηκε να αλλάξει διεύθυνση κατοικίας, μετά από επίμονες ερωτήσεις του γιατρού για το που διαμένει. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως δεν πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό, αφού έγινε γνωστό πως και άλλη νοσηλεύτρια είχε δεχτεί παρόμοιες παρενοχλήσεις.
Η νοσηλεύτρια κατήγγειλε εγγράφως τα όσα συνέβησαν στις αρμόδιες διευθύνσεις των τμημάτων και την Διοίκηση ενώ άμεσα διατάχθηκε ΕΔΕ.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Λευτέρης Μαρκάκης, η υπόθεση αμέσως μετά την καταγγελία πήρε το δρόμο της και διατάχτηκε ΕΔΕ που θα αναδείξει τα όλα τα περιστατικά και στοιχεία της υπόθεσης τις επόμενες ημέρες.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.