Ρέθυμνο: Ερευνες για τη δολοφονία 46χρονου κτηνοτρόφου – Πού επικεντρώνονται οι αρχές

Κάτω από μυστικότητα η Ασφάλεια Ρεθύμνου επιχειρεί για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας 46χρονου στην Αρχοντική Ρεθύμνου. Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, ήδη έχει προσαχθεί ένα άτομο και ανακρίνεται.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος κτηνοτρόφος είχε εντοπιστεί νεκρός στο αυτοκίνητό του έξω από χώρο που χρησιμοποιούσε για ποιμνιοστάσιο, από τη σύζυγό του. Το θύμα, είχε δεχθεί μια σφαίρα από καραμπίνα από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Είναι πιθανό το αυτοκίνητο να ήταν εν κινήσει όταν συνέβη το περιστατικό. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το θύμα ήταν μια προσωπικότητα που περιγράφεται ως βίαιη και είχε απασχολήσει τις αρχές για πολλές υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων υποθέσεις ναρκωτικών, καταπατήσεις, απόπειρες ανθρωποκτονίας κ.ά.

Μάλιστα, οι αρχές καλούνται να αποσαφηνίσουν εάν πρόκειται για τη συνέχιση μιας βεντέτας που ξεκίνησε στις 23 Μαΐου 1994, με τον στραγγαλισμό και βιασμό σε έξω από το χωριό Πάτημα Αποκορώνου Χανίων 53χρονης γυναίκας. Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν στις 6 Δεκεμβρίου 1997 σε ισόβια κάθειρξη. Έκτοτε έχει ακολουθήσει ένας κύκλος βίας με πέντε ακόμα δολοφονίες, μεταξύ τριών οικογενειών.

Το ενδεχόμενο ωστόσο αναβίωσης της παλιάς βεντέτας, δεν θεωρείται τόσο πιθανό. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η ΕΛΑΣ ερευνά πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ανθρώπους της νύκτας.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα