

«Υπάρχει μια συμμαχία της Novartis ΝΔ-ΚΙΝΑΛ που θα οδηγήσει σε κυβέρνηση Novartis» υποστήριξε ο πρώην υπουργός και μέλος της Προοδευτικής Συμμαχίας Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.
Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Είναι το πιο απάνθρωπο σκάνδαλο που έχουμε ζήσει από τη μεταπολίτευση και μετά γιατί έχει να κάνει με φάρμακα ακριβά που αφορούν δύσκολες παθήσεις. Επίσης, επειδή έχει συντελεστεί στα χρόνια της χρεοκοπίας, στη διάρκεια των οποίων συνετρίβη το βιοτικό επίπεδο εκατομμυρίων Ελλήνων. Η απόφαση του κ. Μητσοτάκη και της κας Γεννηματά να μιλούν για σκευωρία, από τη στιγμή που υπήρξε αυτή η δικαστική εξέλιξη, είναι ολέθρια για την ηθική υπόσταση των κομμάτων τους. Το γεγονός ότι ζητήθηκε η άρση της ασυλίας του Α. Λοβέρδου και συνεχίζεται η έρευνα για άλλα πολιτικά πρόσωπα, αυτό είναι ο απόλυτος ορισμός της ύπαρξης σκανδάλου. Υπονομεύουν κάθε έννοια κράτους δικαίου, οδηγούν στο να γίνει η χώρα ένα τριτοκοσμικό καθεστώς. Έχουμε έρευνα ενός έτους και μία απόφαση από την Εισαγγελέα Διαφθοράς ότι η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί. Είναι λυπηρό ότι η γραμμή Αδ. Γεωργιάδη έχει επιβληθεί πλήρως στη ΝΔ και στο ΚΙΝΑΛ».
Τόνισε ότι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν κομματικές σκοπιμότητες στην αντιμετώπιση του σκανδάλου Novartis. Και εκτίμησε ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση της κας Γεννηματά με τη ΝΔ σε όλα τα μεγάλα θέματα (Πρέσπες, εκλογικό σύστημα, σκάνδαλα κοκ).
Σχετικά Νέα
ΝΔ για επίθεση στο σπίτι του Μ. Χαρακόπουλου: Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας φοβίζουν
Σε ανακοίνωση προέβη το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ), μετά την επίθεση με.
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.