

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που υποσχόταν ότι η «ανομία» θα αποτελεί παρελθόν σε μία εβδομάδα, είδε χθες σε ρόλο θεατή να εκρήγνυνται εμπρηστικοί μηχανισμοί σε επτά αυτοκίνητα στην καλύτερα φυλασσόμενη περιοχή της Αθήνας, ενώ επιπλέον σήμερα εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου», σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αν είχε γίνει αυτό λίγους μήνες πριν επί ΣΥΡΙΖΑ, θα είχαμε πρωτοσέλιδα για δήθεν «κυβέρνηση μπαχαλάκηδων» και για «ανοχή στην ανομία».
Για τη ΝΔ των κ. Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη, είναι απλά Δευτέρα», καταλήγει…
Σχετικά Νέα
Live η συζήτηση του Πρωθυπουργού με δύο Συντονιστές Υγείας για τις νέες προοπτικές του ΕΣΥ
Σε απευθείας μετάδοση από το ertnews.gr η συζήτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις νέες προοπτικές στο Εθνικό.
Ν. Ανδρουλάκης: Ο Χ. Μουχίκα αφήνει πίσω του μια μοναδική παρακαταθήκη ηθικής ακεραιότητας και αφοσίωσης στην κοινωνική δικαιοσύνη
«Ο Χοσέ Μουχίκα αφήνει πίσω του μια μοναδική παρακαταθήκη ηθικής ακεραιότητας και αφοσίωσης στην κοινωνική δικαιοσύνη..
Υπουργείο Οικονομικών: H Χρύσα Μήλιου Γενική Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής
Καθήκοντα Γενικής Γραμματέως Φορολογικής Πολιτικής στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αναλαμβάνει η Χρύσα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Δένδιας στην τελετή ένταξης του συστήματος μη επανδρωμένων αεροχημάτων V-BAT
Οι ‘Ενοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε διαδικασία του πιο τολμηρού ανασχηματισμού από συστάσεως του ελληνικού κράτους, είπε.