

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 64χρονος άνδρας στην κεντρική πλαζ της Ραφήνας γύρω στις 7 το πρωί της Πέμπτης (12.06.2025).
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στην ακτή πλήρως ντυμένος στην παραλία της Ραφήνας, γεγονός που καθιστά ασαφείς τις συνθήκες υπό τις οποίες κατέληξε.
Επάνω του βρέθηκαν τα προσωπικά του έγγραφα, γεγονός που διευκόλυνε την αναγνώριση από την οικογένειά του.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες του λιμενικού Ραφήνας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι Αρχές σχημάτισαν δικογραφία για την υπόθεση, με όλα τα ενδεχόμενα να εξετάζονται.
Η σορός του 64χρονου μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Σχετικά Νέα
Κατασχέθηκαν 760 αμπούλες «αερίου γέλιου» στη Ζάκυνθο – Τρεις συλλήψεις
Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε καταστήματα στο Λαγανά Ζακύνθου, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικού σχεδιασμού.
Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου – Τα δεκάδες χειρόγραφα σημειώματα στον δικηγόρο της
Το πρωί της Κυριακής η Ειρήνη Μουρτζούκου συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης θα οδηγηθεί ενώπιον.
Ξεκινά μπαράζ ελέγχων στα βιολογικά – Αποσύρουν τις αιτήσεις μελισσοκόμοι & κτηνοτρόφοι
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο κύμα αυστηρών ελέγχων στις καλλιέργειες και εκτροφές για.
Έρχεται «καυτή» εβδομάδα με 38άρια, ισχυρό μελτέμι και υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών
Παρατεταμένη περίοδος ζέστης με θερμοκρασίες που θα αγγίζουν τους 38 βαθμούς Κελσίου και ενισχυμένο.