Ρ. Σβίγκου για Μητσοτάκη: Δεν είναι προοδευτικό να μιλάς για κατάργηση του οκτάωρου και της πενθήμερης εργασίας

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Βασίλη Σκουρή και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας”.

Ο κ. Μητσοτάκης μόλις σήμερα ανακάλυψε την έννοια της προόδου”, απάντησε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού News 24/7 στους 88,6 η Ράνια Σβίγκου.

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι δεν είναι προοδευτικό να μιλάς για κατάργηση του οκτάωρου και της πενθήμερης εργασίας.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στο γλωσσικό ολίσθημα του κ. Μητσοτάκη που είπε στη συνέντευξή του στον Βασίλη Σκουρή και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή, ότι το αποτέλεσμα Τσίπρα-Μητσοτάκη θα είναι 1-0.

“Στο 1-0 πήγε ο κ. Μητσοτάκης από το 3-0 και το 2-0 που έλεγε πριν. Το βράδυ της Κυριακής θα λέει ότι έχασε με μικρότερη διαφορά από αυτή του Αντώνη Σαμαρά”, σχολίασε σκωπτικά.

Καταδίκασε επίσης την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή, ενώ σχολίαζοντας τις αιχμές Μητσοτάκη στη συνέντευξή του στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 για την Φώφη Γεννηματά είπε για την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ “Θέλει και τα παθαίνει με τις πολιτικές που ακολουθεί”.

Σχετικά Νέα