

«Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ξεκάθαρες. Όχι απλώς δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση στη μεσαία τάξη, αλλά θα υπάρξει ελάφρυνση», τόνισε η Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας ότι «ο κ. Κατρούγκαλος έχει αποσυρθεί από την εκλογική μάχη» και τονίζοντας ότι «τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ξεκάθαροι ότι δεν χωρά οποιαδήποτε παρέκκλιση στη συλλογική μας προσπάθεια».
Σχετικά με τις κατηγορίες της ΝΔ περί «κρυφής ατζέντας», η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε ότι «τις τελευταίες προεκλογικές μέρες, αντί να ασχοληθούμε με τα πραγματικά πολιτικά προβλήματα, ασχολούμαστε με διάφορα φαντασιακά της ΝΔ». Μίλησε για «φανερή ατζέντα Μητσοτάκη, η οποία είναι αυτό που βλέπουμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ως κυβερνητική πολιτική» και, συγκεκριμένα, «φοροεπιδρομή στη μεσαία τάξη και σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, μέσα από τους αυξημένους έμμεσους φόρους με τα επιπλέον φορολογικά έσοδα, τα οποία είναι αποτέλεσμα της αισχροκέρδειας».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.