«Πρέπει να απαλλαγούμε από την κυβέρνηση της fake «αριστείας» που επέλεξε να στελεχώσει το δημόσιο με «γαλάζια παιδιά» και golden boys με υπέρογκες αμοιβές την ώρα που η κοινωνική πλειοψηφία λεηλατείται από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια» τόνισε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Πριν 2 μήνες μιλούσανε για αναίτιες αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για να καταλήξουμε σήμερα ότι ήταν λάθος η διάταξη για το μπλόκο του νεοναζιστικού μορφώματος τόνισε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ραλλία Χρηστίδου σε συνέντευξη της τον One Channel. «Για ποιο λόγο να εγκαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα λάθη της κυβέρνησης Μητσοτάκη;» σημείωσε.
Η Ραλ. Χρηστίδου τόνισε πως «μαθήματα Δημοκρατίας ειδικά από τη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη δε δεχόμαστε! Μην ξεχνάμε, εάν ανατρέξουμε στο παρελθόν, πως η δεξιά με την ακροδεξιά πήγαιναν μαζί χέρι χέρι για να ανακόψουν την άνοδο των προοδευτικών δυνάμεων. Η εξτρεμιστική, η αντι-συστημική και η ριζοσπαστική ακροδεξιά αποτελούσαν πάντα τον πολιορκητικό κριό της δεξιάς».
Υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως πρέπει να απαλλαγούμε από την κυβέρνηση της fake «αριστείας» που επέλεξε να στελεχώσει το δημόσιο με «γαλάζια παιδιά» και golden boys με υπέρογκες αμοιβές την ώρα που η κοινωνική πλειοψηφία λεηλατείται από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια.
«Δε μπορείτε να ασκείτε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που στελεχώσατε κρίσιμους τομείς του κρατικού μηχανισμού με ανθρώπους που δε διέθεταν ούτε το βασικό πτυχίο» σημείωσε η Ραλλία Χρηστίδου.
Ενώ πρόσθεσε πως «το κυριότερο είναι πως πρέπει να απαλλαγούμε από την κυβέρνηση της διαφθοράς και των επίορκών βουλευτών όπως του Πάτση, του Μαραβέγια, του Καππάτου και του Χειμάρα που βρίσκεται στα ψηφοδέλτια σας».