

Κέρδη και έσοδα που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών παρουσίασε η Qualcomm για το πρώτο τρίμηνο, αμέσως μετά την τελευταία συνεδρίαση της Wall Street για τον Ιανουάριο.
Συγκριμένα τα προσαρμοσμένα κέρδη ανήλθαν στα 2,75 δολάρια ανά μετοχή με τους οικονομολόγους της LSEG να αναμένουν 2,37 δολάρια ανά μετοχή. Σε επίπεδο εσόδων, αυτά διαμορφώθηκαν στα 9,92 δισ.δολάρια έναντι 9,51 δισ. δολάρια των εκτιμήσεων.
Για το τρέχον τρίμηνο η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναμένει κέρδη 1,73-1,93 δολάρια ανά μετοχή και έσοδα 8,9 -9,7 δισ. δολάρια. Οι εκτιμήσεις των αναλυτών έφτασαν τα 2,25 δολάρια ανά μετοχή και έσοδα τα 9,3 δισ. δολάρια.
Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 24% στα 2,77 δισ. δολάρια ή 2,48 δολάρια ανά μετοχή έναντι 2,24 δισ. δολάρια ή 1,98 δολάρια ανά μετοχή πέρυσι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, απέστειλε μικροτσιπ τηλεφώνων αξίας 6,69 δισ. δολαρίων κατά τη διάρκεια του τριμήνου καταγράφοντας αύξηση 16% σε σύγκριση με πέρυσι.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.