

Στον α’ τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, που χειρίζεται την υπόθεση του πυροβολισμού από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης του 16χρονου Ρομά, κατέθεσε σήμερα (08.12.2022) ο οδηγός φορτηγού που φέρεται ως αυτόπτης μάρτυρας.
Δεν είναι γνωστό, μέχρι στιγμή, αν ο άνθρωπος που κατέθεσε είναι ένας από τους τρεις μάρτυρες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέθεσε για την πορεία που ακολούθησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 16χρονος Ρομά, πριν δεχθεί τα πυρά από τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Η κατάθεση του οδηγού διήρκησε περίπου μισή ώρα.
Νωρίτερα, η οικογένεια του 16χρονου, δια του συνηγόρου της, κατέθεσε αίτημα διενέργειας πραγματογνωμοσύνης για το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν την καταδίωξη. Το υλικό αυτό βρίσκεται στη δικογραφία.
Σχετικά Νέα
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.
Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε απάτη 12.400 ευρώ – Έστειλε τα χρήματα αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα προϊόντα που συμφώνησαν
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, απάτη.
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στα πανεπιστήμια
Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές χωρίς να λείψουν ούτε φέτος οι καταγγελίες για παρατυπίες στη.
ΕΣΥ: Αυτές είναι 10 παρεμβάσεις που γίνονται προς όφελος του πολίτη
Τις 10 παρεμβάσεις που δρομολογεί το Υπουργείο Υγείας για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών.