

Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε μέσα σε κατάστημα φυσικού αερίου στην Κηφισιά δύο υπαλλήλους.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ένας άνδρας 38 με 40 χρονών βγήκε από το διαμέρισμά του, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή και κατέβηκε σε ένα κατάστημα της περιοχής. Βρισκόμενος στο εξωτερικό του καταστήματος, φέρεται να εξαπέλυσε πυρά εναντίον τους, αδειάζοντας το όπλο του και αποχώρησε.
Ο ένας από τους υπαλλήλους τραυματίστηκε στο πόδι και ο άλλος στην κοιλιά. Η κατάσταση του ενός κρίνεται σοβαρότερη. Στην πορεία, ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του όπου φέρεται να γέμισε και πάλι το όπλο του και κατέβηκε ξανά.
Όταν ήταν στην είσοδο της πολυκατοικίας, είδε τους αστυνομικούς, άφησε το όπλο και συνελήφθη. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα κίνητρα του δράστη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο άνδρας έχει μεταφερθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με όρους οι 13 ανήλικοι μετά την απολογία τους για συμμετοχή σε ακροδεξιά συμμορία
Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον 1ο τακτικό.
-
Σεπόλια: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς – Πώς συνέβη το αιματηρό επεισόδιο
Τους δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε χθες (9/5) νωρίς το βράδυ στην οδό Αυλώνος.
Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Παρέμβαση για την Παλαιστίνη σε εκδήλωση της Ισραηλινής Πρεσβείας
Παρέμβαση για τον λαό της Παλαιστίνης πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, 10 Μαΐου, σε εκδήλωση στα.
Λογιστής έκλεβε επιδόματα από Ρομά – Τι λένε θύματα που εξαπάτησε
Για «κομπίνα εκατομμυρίων» καταγγέλλεται λογιστής με έδρα την Καρδίτσα που φαίνεται πως εξαπάτησε πάνω.