Πυροβόλησαν βουλευτή με μαφιόζικο στυλ, έξω από το κοινοβούλιο (Βίντεο)

Στη μέση του δρόμου, έξω από το κοινοβούλιο έγινε μια δολοφονία που κατέγραψαν σε ένα σοκαριστικό βίντεο οι κάμερες ασφαλείας.

Ο βουλευτής της Αργεντινής Χέκτορ Ολιβάρεζ μόλις είχε βγει από το κοινοβούλιο στο Μπουένος Άιρες και περπατούσε στο δρόμο μαζί με τον βοηθό του Μιγκέλ Γιαντόν.

Οι δυο άνδρες συζητούσαν και δεν έδωσαν σημασία σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν λίγο παρακάτω στην άκρη του δρόμου. Το παράθυρο του αυτοκινήτου άνοιξε όταν οι δυο τους πέρασαν από δίπλα του και ένας σκοπευτής άδειασε το όπλο του προς τον βουλευτή.

Οι σφαίρες έπεσαν βροχή. Ο Μιγκέλ έφαγε τις περισσότερες στο στήθος και το κεφάλι και σωριάστηκε νεκρός στο έδαφος. Ο βουλευτής δέχτηκε και εκείνος σφαίρες αλλά στάθηκε περισσότερο τυχερός.

Το αυτοκίνητο μετά ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε. Περαστικοί μετέφεραν τον αιμόφυρτο βουλευτή σε κοντινό νοσοκομείο όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη αλλά όπως λένε έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η αστυνομία εικάζει ότι οι δράστες είναι 2 ενώ έχει ταυτοποιήσει τον έναν που λέγεται Χουάν Χεσούς Φερναντέζ, τον οποίο και αναζητά. Ο Φερναντέζ έχει ξανασυλληφθεί και στο παρελθόν και έχει καταδικαστεί για τις σχέσεις που είχε με τον υπόκοσμο. Για το λόγο αυτό ερευνόνται όλα τα ενδεχόμενα.

Οι σφαίρες που έπεσαν ήταν 13. Ο Γιαντόν δέχθηκε 7 και ο Ολιβάρεζ 5. Μια σφαίρα καρφώθηκε σε μια ζαρντινιέρα δίπλα στο πεζοδρόμιο.

Σχετικά Νέα