

Το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 92 δασικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, σημειώνει η Πυροσβεστική.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει:
“Από Ω/19:00/21-11-2020 έως Ω/19:00/22-11-2020, εκδηλώθηκαν 92 δασικές πυρκαγιές και συνολικά επιχείρησαν 552 πυροσβέστες με 276 οχήματα.
Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα και στο αρχικό τους στάδιο.
Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών”.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες της Eθνικιστικής Νεολαίας – Στη φυλακή και δεύτερος κατηγορούμενος
Στη φυλακή οδηγείται και δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση της εγκληματικής συμμορίας, η οποία.
ΕΛΑΣ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Νομική – 7 προσαγωγές
Πρωινές ώρες σήμερα προσήχθησαν 7 άτομα τα οποία ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης.
Χαλκιδική: Σφοδρή χαλαζόπτωση κατέστρεψε καλλιέργειες ελιάς
«Άσπρισαν» χθες το απόγευμα από την έντονη χαλαζόπτωση πολλές ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής, με τους ελαιοπαραγωγούς να.
Χανιά: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων – Βρέθηκαν με πλαστά χαρτονομίσματα 80.000 ευρώ
Σε μια μεγάλη αποκάλυψη κυκλώματος που εμπορευόταν ανθρώπους και διακινούσαν παράλληλα εκατοντάδες πλαστά χαρτονομίσματα,.