

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε χορτολιβαδική έκταση, στη Σπιάτζα, στην περιοχή της Σαρακίνας.
Ηφωτιά καίει σε δύο μέτωπα, ενώ επί τόπου επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης. Πιο συγκεκριμένα, επιχειρούν 36 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 14 οχήματα, ενώ ένα ελικόπτερο πραγματοποιεί συνεχείς ρίψεις νερού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews.gr, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή αυτή την ώρα, δυσχεραίνουν την κατάσταση, ενώ προκαλεί μεγάλη ανησυχία το γεγονός πως οι φλόγες είναι πολύ κοντά σε σπίτια. Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε η απομάκρυνση κατοίκων, κυρίως για προληπτικούς λόγους.
Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο νωρίτερα πυροσβεστικό όχημα που συμμετέχει στην επιχείρηση κατάσβεσης, παραλίγο να τυλιχθεί στις φλόγες, χάρη όμως στα γρήγορα αντανακλαστικά του οδηγού του, και στην βοήθεια των συναδέλφων του, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ακόμη, ένας άνδρας, κάτοικος της περιοχής, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.
Σχετικά Νέα
Νίκος Γαλανός: Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού – Πού θα γίνει
Ο Νίκος Γαλανός πέθανε σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, την οικογένειά του, τους φίλους.
Λάρισα: Σοκάρει η περιγραφή της παιδιάτρου που εξέτασε τα δύο αδελφάκια
Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, έλαβε η 32χρονη μητέρα δύο παιδιών στη Λάρισα,.
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 897 γραμμάρια κοκαΐνης
Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της.
Άγιος Παντελεήμονας: Εξαφάνιση 14χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών
Ο 14χρονος Σατζαουάλ Αλί εξαφανίστηκε από τον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα. Το αγόρι διέμενε.