

Σε περιοχές του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας συνεχίζουν να επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ώστε να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν νέες αναζωπυρώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδικά γύρω από τις περιοχές Κρυονέρι, Λάσδικα, Μηλιές και Δούκας υπάρχουν αρκετές πυροσβεστικές δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα, διότι καίνε μικρές εστίες φωτιάς.
Εν τω μεταξύ, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Γιαννόπουλος, «αναμένονται στην Ηλεία 187 πυροσβέστες από τη Γερμανία με 37 οχήματα, οι οποίοι θα εγκατασταθούν στην Αρχαία Ολυμπία και θα επιχειρήσουν στις περιοχές Κρυονέρι και Λάσδικα».
Σχετικά Νέα
Μικρά κέρδη στη Λεωφόρο Αθηνών μετά τις αργίες
Επιστροφή στη δράση για τους επενδυτές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους τελευταίους να «ζυγίζουν».
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου
Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Μεικτά πρόσημα στα ασιατικά ταμπλό μετά την κατρακύλα στη Wall
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Τρίτης οι ασιατικές αγορές, παρασυρόμενες από το.