

Ένα άτομο νεαρής ηλικίας ανασύρθηκε νεκρό πριν λίγη ώρα στη Μαρίνα της Πύλου μετά από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα στην περιοχή κοντά στο λιμάνι.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ εξετάζεται το σοβαρό ενδεχόμενο να υπήρχε τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο μέσα στο αυτοκίνητο που είχε σταματήσει στο λιμάνι της Πύλου.
H πτώση του αυτοκινήτου έγινε γρήγορα αντιληπτή από περαστικούς και άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησε έρευνα. Στελέχη του Λιμεναρχείου Πύλου που συντονίζουν την επιχείρηση ζήτησαν τη συνδρομή δύτη για να μπορέσει να δει πού βρισκόταν το όχημα.
Σύμφωνα με αναφορές ο δύτης, που δεν είχε αρχικά μπουκάλες, είδε το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο μέσα στη θάλασσα και πρώτο μέλημα ήταν να εντοπίσει τους επιβαίνοντες.
Στο σημείο της έρευνας βρίσκονται επίσης πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύλου, ο δήμαρχος Πύλου Παναγιώτης Καρβέλας ενώ σε ετοιμότητα είναι το Κέντρο Υγείας Πύλου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες το αυτοκίνητο είναι άγνωστο στην περιοχή και εικάζεται ότι πρόκειται για άτομα που δεν διαμένουν εκεί Η έρευνα συνεχίζεται μέχρι να διαπιστωθεί εάν τελικά υπήρχε κι άλλο άτομο στο αυτοκίνητο.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.