

Οριακές απώλειες καταγράφουν οι ευρωπαϊκές αγορές συνεχίζοντας την πτωτική πορεία για τον Σεπτέμβρη και μόλις μια εβδομάδα μετά τα ιστορικά υψηλά που κατέγραψαν.
Σε αυτό το κλίμα, ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 κινείται οριακά αρνητικά στις 514,50 μονάδες με την πλειοψηφία των κλάδων να κινούνται σε αρνητικό έδαφος. Και στις τρεις πρώτες συνεδριάσεις του μήνα, ο δείκτης καταγράφει μόνο απώλειες μετά το ρεκόρ των 525 μονάδων την προηγούμενη Παρασκευή.
Στις τάξεις των επενδυτών επικρατεί μια ανησυχία για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας καθώς τα απογοητευτικά μακροοικονομικά στοιχεία των ΗΠΑ σε μεταποίηση και αγορά εργασία αναζωογόνησαν τη συζήτηση σχετικά με το εάν η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θα μπορούσε να μειώσει τα επιτόκια κατά 50 και όχι 25 βάσεις πόντους αυτόν τον μήνα.
Στους επιμέρους εγχώριους δείκτες ο γερμανικός DAX κερδίζει 0,12% στις 18.613 μονάδες και στη Γαλλία ο CAC υποχωρεί κατά 0,2% στις 7.486 μονάδες. Στη Βρετανία, o FTSE κινείται οριακά θετικά στις 8.271 μονάδες.
Στην περιφέρεια, ο ιταλικός MIB κερδίζει 0,15% και στην Ισπανία ο IBEX κερδίζει 0,21%.
Σχετικά Νέα
Ανατριχίλα! Η στιγμή που ανοίγουν τον τάφο του Ιησού Χριστού
«Έχω μείνει άφωνος. Τα γόνατά μου τρέμουν, γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι θα έρθει.
Ο Πούτιν παρακολούθησε τη λειτουργία της Ανάστασης αφού κήρυξε εκεχειρία στην Ουκρανία
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν παρακολούθησαν μαζί με.
Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες το σούβλισμα του οβελία
Με καλοκαιρία, χαμηλές εντάσεις ανέμων και σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα γιορτάσουμε.
Συνάντηση του προέδρου της Συρίας με ένα μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του αμερικανικού Κογκρέσου
Ο μεταβατικός πρόεδρος της Συρίας Άχμεντ αλ Σάρα συναντήθηκε στη Δαμασκό με ένα μέλος.