

Η σορός ενός άνδρα, 40-45 ετών, σε προχωρημένη αποσύνθεση, βρέθηκε χθες το πρωί σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα στον παλαιό οικισμό της ΔΕΗ στο Προάστιο, στη Πτολεμαίδα και δίπλα του, στην ίδια κατάσταση, ένας σκύλος.
Πιθανολογείται ότι πρόκειται για έναν άνδρα γερμανικής υπηκοότητας που το προηγούμενο διάστημα εμφανιζόταν στην πόλη της Πτολεμαίδας και στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας μαζί με τον σκύλο του.
Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας και σήμερα, η, αύριο, θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.
Έρευνα διενεργεί το τμήμα Αστυνομίας Εορδαίας.
Σχετικά Νέα
-
Ηράκλειο: Επεισόδια στην πορεία αντιεξουσιαστών μετά την εκκένωση της κατάληψης «Ευαγγελισμός»
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια πορείας.
Πέθανε η Αλεξία Τσάτσου: Ήταν κόρη του συνταγματολόγου Δημητρίου Τσάτσου
Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 54 ετών η Αλεξία Τσάτσου. Ήταν.
Χανιά: Τέσσερις συλλήψεις για τις “καραβιές” αλλοδαπών από το το Τομπρούκ της Λιβύης
Τέσσερις αλλοδαποί αναγνωρίσθηκαν και συνελήφθησαν ως διακινητές στις δύο υποθέσεις εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών.
Λέσβος: Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού – Βρέθηκε απαγχονισμένος σε ξωκλήσι τη Μ. Παρασκευή
Λέσβος: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός 29χρονου λιμενικού, ο οποίος τη Μεγάλη.