

Ένα λάθος των υπηρεσιών του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, είχε ως αποτέλεσμα να δώσουν προς ταφή στους συγγενείς αντί του υπερήλικα παππού που πέθανε από covid, την σορό μιας υπερήλικης γυναίκας.
Το γεγονός έλαβε χώρα στο δημοτικό διαμέρισμα Ανατολικού Εορδαίας και έφερε στην δημοσιότητα με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα το μέλος της οικογένειας Δημήτρης Κυνηγόπουλος, ο οποίος ανάφερε ότι χρειάστηκε «να προχωρήσουμε στη διαδικασία της εκταφής ώστε οι συγγενείς τής γυναίκας να παραλάβουν τον άνθρωπο τους και εμείς στη συνέχεια να θάψουμε τον δικό μας άνθρωπο».
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Σταύρο Παπασωτηρίου «οι υπάλληλοι που χειρίζονται αυτά τα θέματα αντιλήφθηκαν το λάθος τους κι ενημέρωσαν αμέσως το γραφείο τελετών που είχε παραλάβει την σορό». Διαπίστωσαν, όμως, ότι οι συγγενείς είχαν προχωρήσει στην ταφή με αποτέλεσμα να χρειαστεί άδεια της Αστυνομίας και των εισαγγελικών αρχών για να γίνει η εκταφή της γυναίκας και να αποκατασταθεί το λάθος.
Ο κ. Παπασωτηρίου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «έχει διαταχθεί ΕΔΕ προκειμένου να εντοπιστούν και να αποδοθούν οι ευθύνες για το λάθος που ταλαιπώρησε δύο οικογένειες».
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.