

Στις ομοιότητες μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναφέρθηκε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.
Όπως εξήγησε, η Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν.
Αναφερόμενος στο κοινό κίνητρο των δύο αυτών προσώπων, στάθηκε στις διαταραχές προσωπικότητας που μπορούν να οδηγήσουν κάποιον στην αποτρόπαια πράξη της δολοφονίας.
Μιλώντας για το κίνητρο της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι η διαταραχή της προσωπικότητας, είναι ο Μπάμπης των Γλυκών Νερών. Είναι μία προσωπικότητα που έχει διαμορφωθεί από πολύ μικρή ηλικία, που όλοι την βλέπουν».
Ερωτηθείς αν πρέπει να γίνει στην κατηγορούμενη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη υποστήριξε κατηγορηματικά «όχι, γιατί δεν είναι ψυχιατρικά ασθενής. Το κίνητρο είναι μία διαταραχή προσωπικότητας που δημιουργείται στην παιδική ηλικία».
«Αυτή η συγκεκριμένη διαταραχή δεν περιέχει συναισθήματα, τύψεις και ενοχές. Είναι ο ήρωας του κακού, ο εν δυνάμει δολοφόνος που μπορεί να γίνει και δολοφόνος. Αυτη η διαταραχή είναι η αιτία που σκοτώνουν» είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ο ψυχίατρος σχολίασε τη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου και την υπερέκθεσή της στα ΜΜΕ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι περιέχει στοιχεία τηλεοπτικού celebrity. Για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη είπε «ο σύζυγος πιστεύει ότι είναι ο ήρωας μιας ιστορίας που δυστυχώς δεν καταλαβαίνει ότι αυτή η ιστορία είναι ιστορία κακού». «Νομίζουν ότι είναι celebrity», είπε για τη συμπεριφορά και των δύο γονιών των παιδιών από την Πάτρα.
Σχετικά Νέα
Θάνατος 11χρονου στις Σέρρες: «Είδα τον Βασίλη σε μια λίμνη αίματος»
Στις επικίνδυνες συνθήκες στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών αλλά και στις στιγμές ύστερα από.
Μάτι: Στις 3 Ιουνίου η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους
Στις 3 Ιουνίου το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του ως προς.
Στέλεχος του ΣΔΟΕ παρίστανε τον κούριερ και συνέλαβε 38χρονο που παραλάμβανε ναρκωτικά
Στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής μετά από επιχείρηση, συνέλαβαν.
ΕΟΦ: Ανακαλείται γνωστό σαμπουάν για παιδιά
Την ανάκληση της παρτίδας 0455Ρ του Καλλυντικού προϊόντος JOHNSON’S Shiny Drops Kids Shampoo 500ml.