

Με ομιλίες βουλευτών συνεχίζεται για δεύτερη μέρα, στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού 2023.
Ήδη, έχουν εγγραφεί για να πάρουν τον λόγο 208 συνολικά βουλευτές από όλα τα κόμματα, ενώ σήμερα αναμένεται να μιλήσουν υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης, ανάμεσά τους ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Η πενθήμερη συζήτηση του προϋπολογισμού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, με τις ομιλίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και των άλλων πολιτικών αρχηγών.
Αμέσως μετά θα διεξαχθεί ονομαστική φανερή ψηφοφορία, η οποία είθισται να χαρακτηρίζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.