

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αθήνας, από νωρίς το πρωί, καθώς η φωτιά που ξέσπασε στους πρόποδες του Υμηττού στην Παιανία έφτασε μέχρι και τις εγκαταστάσεις τους που βρίσκονται στην κορυφογραμμή του βουνού.
Ραδιόφωνα όπως ο 88.6 Radio, τα Παραπολιτικά 90.1, ο Galaxy 92, ο Λάμψη 92.3, ο Best 92.6, ο Ελληνικός 93.2, ο Love 97.5, ο Nostos 100.6, ο Athens Voice 102.5, ο Θέμα 104.6, ο 105.5 Στο Κόκκινο και άλλοι, είτε σταμάτησαν να εκπέμπουν από τον Υμηττό είτε ακούγονται με δυσκολίες στο Λεκανοπέδιο.
Προβλήματα και στα περιφερειακά κανάλια της Αττικής, των οποίων το σήμα τους διακόπτονταν ανά διαστήματα. Άμεσα ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης από την Digea, όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της στα social media.
Σχετικά Νέα
Μικρά κέρδη στη Λεωφόρο Αθηνών μετά τις αργίες
Επιστροφή στη δράση για τους επενδυτές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους τελευταίους να «ζυγίζουν».
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου
Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Μεικτά πρόσημα στα ασιατικά ταμπλό μετά την κατρακύλα στη Wall
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Τρίτης οι ασιατικές αγορές, παρασυρόμενες από το.