

Προθεσμία για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου ζήτησε και έλαβε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου για ασήμαντη αφορμή.
Νωρίτερα ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το εις βάρος του ένταλμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, όταν θα απολογηθεί θα επικαλεστεί πρόκληση από τον επιχειρηματία και απειλή. Πιο συγκεκριμένα, θα υποστηρίξει ότι ο Μάρκου είναι αυτός που επιτέθηκε πρώτος για την προτεραιότητα στην ουρά στην καντίνα και χειροδίκησε.
Τότε αυτός θόλωσε γιατί είχε πιει και χρησιμοποίησε το μαχαίρι για να αμυνθεί. Στη συνέχεια φοβήθηκε και έφυγε με τον φίλο του από το σημείο με το αυτοκίνητο του 19χρονου.
Ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον γνωστό επιχειρηματία την περασμένη Παρασκευή, εμφανίστηκε χθες στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς, πιστεύοντας ότι είχε παρέλθει το αυτόφωρο, όμως είχε εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης.
Οπως αναφέρει το MEGA, ο 26χρονος που κρυβόταν μέχρι να περάσει το αυτόφωρο, είναι γνώριμος της αστυνομίας. Συγκεκριμένα, είναι κάτοικος δυτικών προαστίων και είχε συλληφθεί ξανά τον Μάιο του ‘21 για υπόθεση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γιάννη Μάρκου, Γιάννη Μαρακάκη, η επίθεση σε βάρος του επιχειρηματία έγινε «σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα», με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι αυτό που περιμένει είναι η δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Όπως είπε στο ΟΡΕΝ «τα χτυπήματα ήταν τέτοια που δεν αφήνουν αμφιβολία ότι ο δράστης ήξερε τι έκανε και πού χτυπούσε».
«Εάν δεν ήταν τυχερός ο Γιάννης και δεν είχαν καθαρό μυαλό οι φίλοι του, δεν θα ζούσε» πρόσθεσε ο δικηγόρος του επιχειρηματία μιλώντας για την επίθεση.
Σύμφωνα με τον ίδιο, δε, η έρευνα που θα ακολουθήσει μετά τη σύλληψη του 26χρονου, ο οποίος παραδόθηκε πιστεύοντας ότι έχει παρέλθει το αυτοφώρο αλλά τελικά συνελήφθη γιατί αυτό δεν ίσχυε, θα δείξει «το αν ήταν συμπτωματική η συνάντηση ή αν ήταν προσχεδιασμένο γιατί είχαν βρεθεί σε κατάστημα εστίασης μια ώρα πριν το περιστατικό».
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Γνωστός τράπερ ο δράστης που χτύπησε και τραυμάτισε αστυνομικό σε επεισόδια αγώνα μπάσκετ
Γνωστός τράπερ είναι ο άνδρας που κατηγορείται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για την επίθεση.
Λεπτοκαρυά: «Επιτέλους τώρα ησύχασα» – Ο άγνωστος διάλογος της Νικολούλη με την κατηγορούμενη [video]
Εξακολουθεί να συγκλονίζει την κοινή γνώμη το έγκλημα στη Λεπτοκαρυά, με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».
Ευρωμεσογειακό Σεισμικό Κέντρο: Πιθανή ηφαιστειακή διέγερση στη Σαντορίνη
Η Σαντορίνη παρουσιάζει τις τελευταίες ώρες αυξημένη σεισμική δραστηριότητα, με καταγραφή αρμονικών δονήσεων που.
Θρήνος στην Ναύπακτο: Πέθανε και η μητέρα μία βδομάδα μετά τον θάνατο του γιου της
Ο 47χρονος Θανάσης Καρβούνης, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες νεκρός στον καναπέ του σπιτιού του..