Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν πάει άλλο με την ανάλγητη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη» επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας στην παρέμβασή του λέγοντας πως «έχουμε υποχρέωση την απόγνωση και την οργή της πλειοψηφίας να την κάνουμε δύναμη πολιτικής αλλαγής» σημειώνοντας πως «αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό».
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην κακοκαιρία Ελπίδα λέγοντας πως «εδώ και πολλές μέρες κακοκαιρία έθαψε οριστικά το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη» περιγράφοντας μια κατάσταση για τους πολίτες «με κλειστούς δρόμους, χωρίς ρεύμα ακόμη και σήμερα» κι έναν «εξαφανισμένο αυτές τις δύσκολες ώρες πρωθυπουργό».

Επίσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε και για την πανδημία σημειώνοντας πως στην κυβέρνηση «αρνούνται να πάρουν μέτρα και έχουν αφήσει την κερδοσκοπία και την ασυδοσία των συμφερόνων» να πλήττει τους πολίτες. Τέλος σημείωσε ότι «η χώρα μας είναι στην τελευταία θέση από άποψη δικαιωμάτων και δημοσιογραφικής ελεύθερίας» μιλώντας για «ορμπανοποίηση της πολιτικής ζωής».

Απαντώντας στον Αλέξης Τσίπρα ο παραβρισκόμενος υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι η συζήτηση θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα