Προσωπική επίθεση του Στέφανου Κασσελάκη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Για «πολιτική ανηθικότητα» και ότι κυβερνάει «χέρι χέρι με την Ακροδεξιά» κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ο Στέφανος Κασσελάκης αντιδρώντας στα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για το Πολυτεχνείο που είπε πως «δεν ξέρω αν ο κ. Κασσελάκης πάει στην πορεία για το Πολυτεχνείο με το μπλοκ της Goldman Sachs ή με το μπλοκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ως προς τον κ. Κασσελάκη καλά κάνει και θα πάει στην πορεία… Δεν ξέρω αν θα πάει με το μπλοκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ή θα φτιάξει ένα δικό του της Goldman Sachs σε πορεία στην αμερικανική πρεσβεία, για να έχουμε μια νέα συνήθεια» είπε με ένα ελαφρύ μειδίαμα ο κ. Μαρινάκης.

Ο κ. Κασσελάκης, στοχοποιώντας προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη τόσο για τα σχόλια του κ. Μαρινάκη, όσο και για δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «εναγκαλίζεται τα πιο τοξικά στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ»

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

Διπλή επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από την πλευρά του Κ.Μητσοτάκη.

-Δια στόματος κυβερνητικού εκπρόσωπου θεωρεί ότι όποιος έχει εργαστεί στη Goldman sachs είναι εν δυνάμει υποστηρικτής της δικτατορίας στην Ελλάδα!

-Και αυτοπροσώπως, αποκαλώντας «μόρφωμα» τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση της ρύθμισης του χρέους και της εξόδου από τα μνημόνια.

Ακόμα και ένα κόμμα που κυβερνάει χέρι χέρι με την Ακροδεξιά εσωτερικού (Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης) και εξωτερικού (Βελόπουλος), προσωπικά δε θα το αποκαλούσα ποτέ μόρφωμα, σεβόμενος τη δημοκρατική ψήφο των πολιτών. Όμως αυτή είναι η διαφορά μας.»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα