

Το ενδεχόμενο αυστηροποίησης των περιοριστικών μέτρων για να περιορισθεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, εξετάζει η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, η οποία θα συναντηθεί αύριο με τους ηγέτες των ομόσπονδων κρατιδίων.
Η Γερμανία ήταν από τις χώρες των οποίων η αντιμετώπιση του πρώτου κύματος της πανδημίας την περασμένη άνοιξη κρίνεται ικανοποιητική, ωστόσο η δεύτερη έξαρση δεν δείχνει σημάδια υποχώρησης, την ώρα που παραμένει σε ισχύ εδώ και 6 εβδομάδες μερικό lockdown, με τα μπαρ και τα εστιατόρια κλειστά, αλλά τα καταστήματα και τα σχολεία ανοιχτά.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τις οποίες επικαλείται τo Reuters, στην αυριανή συνάντηση θα τεθεί η λειτουργία των καταστημάτων και το αν θα κλείσουν πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Πηγή: Reuters
Σχετικά Νέα
Σουηδία: Αναφορές για τραυματίες από πυροβολισμούς στην Ουψάλα
Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της σουηδικής αστυνομίας στην Ουψάλα, περίπου 70 χιλιόμετρα βόρεια.
Δημοσκόπηση: Πρώτη η ακροδεξιά AfD στη Γερμανία
Μια βδομάδα πριν από την ανάδειξη του Φρίντριχ Μερτς στη θέση του καγκελάριου από.
Carlsberg: Οι Δανοί μποϊκοτάρουν την Coca-Cola
Οι Δανοί καταναλωτές μποϊκοτάρουν την Coca-Cola, σύμφωνα με την Carlsberg, η οποία εμφιαλώνει τα.
Δασμοί-Αυτοκίνητα: Ο Τραμπ προσφέρει μερική απαλλαγή σε όσους κατασκευάζουν στις ΗΠΑ
Απαλλαγή μέρους των δασμών ύψους 25% σε ορισμένα οχήματα ανακοίνωσε την Τρίτη ο υπουργός.