

Περισσότεροι από 10 χιλιάδες εκδρομείς έχουν περάσει από χθες τα σύνορα του Προμαχώνα για το τριήμερο. Με ΙΧ αλλά και με οργανωμένες εκδρομές με λεωφορεία εκδρομείς από ολόκληρη την Ελλάδα ταξιδεύουν για το τριήμερο στη γειτονική χώρα με προορισμό κυρίως το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο αλλά και τη Σόφια.
Στον Προμαχώνα σχηματίζονται από χθες ουρές χιλιομέτρων με εκατοντάδες αυτοκίνητα να περιμένουν στις δύο λωρίδες ελέγχου, ενώ δεκάδες λεωφορεία γεμάτα με επιβάτες περιμένουν στην τρίτη λωρίδα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, χθες πέρασαν από τα σύνορα του Προμαχώνα για Βουλγαρία συνολικά 7.500 εκδρομείς ενώ εισήλθαν στη χώρα 2.500.
Σχετικά Νέα
-
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.